Verbinden, vertrouwen, vakmanschap

Bij Versa Welzijn heb je invloed, neem je verantwoordelijkheid en initiatief, durf je te doen wat nodig is en werk je samen met collega’s en partners. Onze manier van organiseren is gebaseerd op drie waarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap.

Over Versa Welzijn

Versa Welzijn gelooft in de talenten en mogelijkheden van ieder mens. Het maakt voor ons niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of waar je mee worstelt. Samen met 225 professionals werk je aan duurzame relaties in buurten, en bouwen we aan gemeenschappen waar iedereen welkom is.

We creëren betekenisvolle relaties op buurtniveau. Dat doen we van mens tot mens. En met initiatieven waarmee je kunt ontdekken wat iedereen te bieden heeft. We doen dat door zichtbaar te zijn, en te werken op basis van vertrouwen. We staan naast andere mensen en helpen ze om het beste uit zichzelf te halen. Wij kennen buurtbewoners en andere sociaal werkers en andersom. Zo zijn we van betekenis in een wijk of buurt.

Doelgroepen

We ondersteunen mensen die (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig hebben, zodat zij daarna weer op eigen kracht verder kunnen. We zijn er voor inwoners die zich in willen zetten voor anderen of voor hun buurt en maatschappelijke organisaties die zich bezig houden met vrijwillige inzet. We zijn er voor jongeren, (jonge) mantelzorgers, actieve maar ook minder mobiele senioren, mensen met een beperking en nieuwkomers.

Locaties

Versa Welzijn is een brede welzijnsorganisatie in het Gooi en de Vechtstreek, Eemnes en Weesp/Driemond. Je vindt ons in wijkcentra, jongerencentra, in de buurtbus, bij maatschappelijke organisaties en op straat. Samen bouwen we aan buurten waarin het prettig leven is en mensen naar elkaar om zien.