Vitaal aan het werk bij Versa Welzijn

Werken binnen het sociaal werk is prachtig maar kan ook veeleisend zijn. Vanuit compassie staat je naast een ander. Aandacht voor jezelf is daarom minstens zo belangrijk. Vitaliteit is voor Versa Welzijn een belangrijk thema. We ondersteunen onze collega’s hierbij, want als jij je goed voelt, leg je makkelijker contact met anderen.

Wie fit en vitaal is, werkt met plezier en energie. De impact van de krapte op de arbeidsmarkt en de vergrote zorgvraag vanuit de samenleving maakt dat vitaliteit hoog op onze agenda staat. We zorgen voor een goed evenwicht tussen gezonde beroepsuitoefening en gezond persoonlijk leven. Je bouwt een Individueel Loopbaan Budget (ILB) en een Individueel Keuze Budget (IKB) op. Dit helpt je een optimale balans te creëren tussen je werk en je persoonlijke situatie en kan daardoor bijdragen aan meer werkplezier en vitaliteit. Je kiest zelf hoe jij jouw ILB en IKB inzet.

Sociaal werk; soms lijkt het of iedereen dit kan. Iedereen víndt er ook iets van, maar het is óns vak! wij maken als professionals het verschil in het sociale domein. Bij Versa Welzijn koesteren we ons vakmanschap. Kom je in dienst? Dan start je met een inwerkweek. Jaarlijks volg je meerdere trainingen, vakinhoudelijk, we richten ons op samenwerken en neem je deel aan intervisie en casuïstiek. Ook bouw je aan je eigen LoopBaanBudget (LBB), met dit budget houd je regie over je eigen duurzame inzetbaarheid.

Versa Welzijn gelooft in de talenten en mogelijkheden van ieder mens. Het maakt voor ons niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of waar je mee worstelt. We werken aan duurzame relaties in buurten, en bouwen aan gemeenschappen waar iedereen welkom is. Dat zie je ook terug als collega. We zijn betrokken bij elkaar en ontmoeten elkaar. Een personeels- of kerstfeest? Of heb je zelf een ander leuk idee? Wij zijn er altijd voor in.

Bij Versa Welzijn is iedereen welkom. Dat geldt voor onze collega’s én iedereen die we ontmoeten. We werken er hard aan om een organisatie te zijn die open staat en ruimte biedt aan enthousiaste mensen. We willen een inclusieve organisatie zijn. We overbruggen verschillen, we zijn nieuwsgierig naar elkaar en staan open voor elkaars ideeën en gebruiken.