De procedure

Wat fijn dat je solliciteert bij Versa Welzijn. We lezen jouw brief en cv aandachtig. Een eerste reactie ontvang je van ons binnen 2 werkdagen. Heb je nog vragen na je sollicitatie? Dan staan de collega’s van personeelszaken je graag te woord. Je vindt de contactgegevens hier.

Gesprekken

In korte tijd moeten we elkaar goed leren kennen. Hoe doen we dat?

  • Ben je een zij-instromer, dan krijg je eerst een uitnodiging voor een inspiratiebijeenkomst. Als we daarna meer van elkaar willen weten, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek met P&O en bespreken we de verdere stappen.
  • Als je reageert op een (stage-)vacature en we zijn op papier een goede match, dan word je mogelijk uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek ontmoet je collega’s uit het team waarbinnen de functie valt en bespreken we wat we van elkaar kunnen en willen verwachten. Word je aangenomen, dan volgt er nog een gesprek over de arbeidsvoorwaarden met P&O.

Aanbod

Na het gesprek laten we je snel weten of we je een aanbod willen doen. We bespreken de arbeidsvoorwaarden en beantwoorden al jouw vragen. Zien we op dat moment geen match, maar zien we wel andere mogelijkheden binnen Versa Welzijn dan bespreken we dit direct met je.

Het contract

Zodra we alles met elkaar hebben afgestemd ontvang je van een uitnodiging voor het tekenen van het contract op ons kantoor in Bussum. Op dat moment ontvang je ook ons scholingsplan, een uitnodiging voor het inwerkprogramma en een introductie over onze manier van werken. Heb je een laptop en telefoon nodig voor jouw werk? Dan zorgen we daar natuurlijk ook voor.

Gegevens

Door te solliciteren bij Versa Welzijn geef je ons toestemming om jouw persoonlijke gegevens te gebruiken ten behoeve van het sollicitatieproces. We vragen we je altijd expliciet toestemming voor het bewaren van jouw gegevens. Deze gegevens bewaren we maximaal 6 maanden.